Tandwielkasten

Een tandwielkast kan de oplossing zijn, als een elektromotor niet volstaat voor de aandrijving in het productieproces. Een tandwielkast kan een lager uitgaand toerental, meer koppel en een optimale massatraagheidsverhouding realiseren. Om dit te kunnen realiseren is er informatie nodig over bepaalde factoren. Er zijn bijvoorbeeld berekeningen nodig van het koppel, vermogen en ratio van de tandwielkast. Hiernaast zijn er nog vele andere factoren die een rol spelen bij het kiezen van de juiste tandwielkast.

tandwielkasten

Als de specificaties van een tandwielkast zijn bepaald, is het nog de vraag wat voor een tandwielkast het wordt. Elektromotoren Emmen heeft in haar assortiment alleen de top merken in de branche als het gaat om tandwielkasten. Op deze manier kan Elektromotoren Emmen een uitstekende kwaliteit en service garanderen.

Zoals u heeft kunnen lezen is er veel informatie en kennis nodig voor het bepalen van de tandwielkast. Elektromotoren Emmen is dan ook de partner op het gebied van advies en levering van tandwielkasten. Er is in de laatste 40 jaar voldoende kennis en specialisme opgedaan om iedereen probleemstelling op te lossen.