Frequentieregelaar

Een frequentieregelaar kan een oplossing zijn als een elektromotor op verschillende snelheden moet kunnen draaien. Een frequentieregelaar past namelijk de snelheid van een elektromotor aan binnen het bereik van de elektromotor. Het aanpassen van de snelheid kan noodzakelijk zijn voor het fabriceren van verschillende producten.

In de praktijk moet een frequentieregelaar altijd functionerend zijn, zonder de frequentieregelaar kan de elektromotor niet op een andere snelheid draaien. Om de kwaliteit van de frequentieregelaar te kunnen waarborgen maakt Elektromotoren Emmen alleen gebruik van de kwalitatief sterkste merken.

Het aanschaffen van een frequentieregelaar is niet altijd van toepassing op elke elektromotor. Bij de implementatie van een frequentieregelaar komen veel aspecten kijken. Elektromotoren Emmen houdt zich hier op een dagelijkse basis mee bezig. Hierdoor is Elektromotoren Emmen de partner als het gaat om advies over een frequentieregelaar en de implementatie van een frequentieregelaar op een elektromotor.