Elektromotoren

Voor Elektromotoren Emmen is het erg belangrijk om iedereen zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een van de benodigde aspecten is het aanwezig zijn van een groot aanbod. Door dit aanbod kan Elektromotoren Emmen nagenoeg elke elektromotor leveren. Is uw huidige elektromotor op maat gebouwd? Dit is ook geen probleem voor Elektromotoren Emmen. De medewerkers hebben namelijk al 40 jaar ervaring in het vak. Hiernaast beschikt Elektromotoren Emmen over een ATEX- certificering.

Assortiment

Het is voor Elektromotoren Emmen belangrijk om haar klanten overal in te kunnen helpen op het gebied van elektromotoren. Hierdoor is er een groot assortiment opgebouwd, in dit assortiment zijn de volgende elektromotoren aanwezig: draaistroommotoren (driefasen), poolomschakelbare motoren, remmotoren, eenfase wisselstroommotoren, aluminium MA motoren, gelijkstroommotoren en servo motoren. Elektromotoren Emmen levert uitsluitend de topmerken uit de markt, om zo de kwaliteit van de installatie te kunnen garanderen. Op deze manier kunnen we met onze elektromotoren focussen op de eigendomskosten en de impact op het milieu.

Motorreductor

Verder heeft Elektromotoren Emmen een groot aanbod als het gaat om onderdelen van een elektromotor. Er kan hierbij gedacht worden aan condensatoren, lagers, koelwaaiers, ventilatoren, klemmenborden en klemkasten. Hiernaast zijn de reductoren niet te missen in het assortiment van Elektromotoren Emmen. Een reductor is de oplossing voor klanten die meer koppel uit hun elektromotor wil halen. Het uitkiezen van de juiste reductor is in de meeste gevallen een lastig proces. Hierin kan Elektromotoren Emmen de klant totaal ontlasten en de zorg dragen voor het kiezen van de juiste reductor

Uiteindelijk kan Elektromotoren Emmen elke probleem-/vraagstelling oplossen voor u. Dit kan zowel door het leveren van een nieuwe elektromotor als het reviseren van een oude elektromotor. Omdat het uitkiezen van een elektromotor belangrijke aspecten kent, communiceert Elektromotoren Emmen het liefst via de telefoon of mail. Dit is omdat op deze manier er gedetailleerder gecommuniceerd kan worden, zodat er geen ruis in de communicatie voorkomt.