Over ons

Het is allemaal begonnen zo’n 40 jaar terug in een kleine werkplaats met een selecte groep specialisten op het gebied van elektromotoren. Onder deze selecte groep specialisten was ook een jonge wikkelaar aanwezig met zijn visie gericht op de toekomst. In deze visie stond de klant centraal en moest de organisatie flexibeler worden om de klant sneller van dienst te kunnen zijn. De wikkelaar kreeg promotie tot bedrijfsleider en kon op deze manier beginnen met het werken aan zijn visie. Na een aantal jaar als bedrijfsleider, stootte de organisatie de elektromechanische tak af. Door deze gebeurtenis is de toenmalig bedrijfsleider voor zichzelf gestart en vond Elektromotoren Emmen haar oprichting in 2004.

2004

In het begin van Elektromotoren Emmen had het bedrijf maar een bedrijfsauto en vijf man persoon. Deze vijf man personeel waren nog steeds hetzelfde selecte groepje specialisten. De bedrijfsleider heeft ze weten over te halen om mee te gaan naar het nieuwe bedrijf dat hij had opgericht. Door de ervaring en kennis die aanwezig was onder deze specialisten wist Elektromotoren Emmen goede stappen te maken.

Deze stappen pakten goed uit en de directeur had een partner nodig om de kwaliteit, flexibiliteit en snelheid te kunnen garanderen. Hier is dan ook waar de huidige mededirecteur om het hoekje komt kijken. Dit was ook een jonge en gedreven ondernemer met dezelfde visie echter had hij nog geen specifieke kennis op het gebied van elektromotoren. De huidige mededirecteur heeft eerst een paar jaar meegelopen als monteur in het bedrijf. Hierdoor is er veel praktijkkennis opgedaan en maken de directeuren er samen elke dag een succes van.

Door het harde werken van beide directeuren in samenhang met de specialisatie van het personeel is Elektromotoren Emmen gigantisch gegroeid. Op dit moment zijn er meer dan 30 monteurs werkzaam en heeft Elektromotoren Emmen 16 servicebussen. Dit succes is te danken aan het keiharde werken van alle monteurs en de klantgerichtheid van het bedrijf.

Uw aandrijving, Onze zorg!